Wie zijn wij

Wij zijn vrouwen die bier drinken.

Wij zijn drie vrouwen die bier drinken. En ook nog eens hele leuke vrouwen! Net de dertig gepasseerd, wonend in de randstad, behorende tot de werkzame beroepsbevolking en bierdrinkers.

Wij genieten regelmatig van een wijntje, maar bier vinden we gewoon lekkerder. Zijn wij de enige drie vrouwen in heel Nederland die graag bier drinken? Zeker niet. Tijd dus voor een blog voor de bierdrinkende vrouw. Om jou te laten zien dat er niet één soort vrouw bestaat, de stereotypering te doorbreken en een community van powervrouwen in het leven te roepen.

Wat kun je verwachten van deze blog?

Wij schrijven op een eigenwijze manier over bier en alles daaromheen dat wij interessant, opvallend of tof vinden. Een lifestyle blog waar je leest over onze (drink)ervaringen, tips en onderwerpen die passen bij jouw interesses en smaak. En niet onbelangrijk, wij testen regelmatig bier. Op luchtige manier kom je alles te weten over de bieren die wij proeven, beschrijven en beoordelen. In het wisselende testpanel van Vrouwen Die Bier Drinken herken je de diversiteit aan bierdrinkende vrouwen.

Tikkeltje tegendraads

Kenmerkend voor vrouwen die bier drinken is dat zij vaak een tikkeltje tegendraads zijn en zich niet altijd herkennen in de typische vrouwendingen. Zeg maar een mix van journalistieke alleskunner Eva Jinek, zingende feestbeest Miss Montreal, en stoere motormuis Birgit Schuurman. Bij ons zul je geen artikelen lezen met de beste beautytips of hoe je het snel een killer body kunt krijgen. Juist wel over smakelijke en grappige onderwerpen met een knipoog, een flinke dosis humor en zelfspot. Niet al te serieus nemen, gewoon lekker lezen, delen en reageren!

Herken jij je in dit profiel? Volg onze blog, of word gastblogger en vertel jouw verhaal.