Valentijnscadeaus voor vrouwen die bier drinken

Cadeaustress voor Valentijn? Geen idee wat je je lief moet geven? No problem, Vrouwen Die Bier Drinken helpen je een handje. Heeft een vrouw die bier drinkt jouw hart gestolen en wil je haar valentijn zijn? Hanna geeft je een paar cadeau ideeën.

Door: Hanna

Duvelse liefde

Heeft een du(i)velin je hart gestolen? Doe haar dan een gepersonaliseerde fles Duvel cadeau. Gegarandeerd een spannende avond want met 750 ml 8,5% alcohol gaan harten sneller kloppen en worden de lippen losser. Via Greetz met één druk op de knop te bestellen.

Bier drinken in stijl: het Vrouwen Die Bier Drinken glas

Met ons eigen glas geef je je hartendame ook een eigen plekje in de buffetkast. Met dit cadeau laat je zien dat ze mag zijn wie ze is: een vrouw die bier drinkt. Sterker nog, misschien vind je het wel stoer & sexy dat zij geniet van een lekker speciaalbiertje. Een cadeau dat zegt: pak je moment en geniet, je hebt het verdient. Klik hier voor de bestellink op etsy.com.

Kleding met een knipoog

Met de slogan ‘Dream big, be a trut’ zal de gemiddelde vrouw die bier drinkt zich wel aangesproken voelen. Koop een felgekleurde trut trui en ga samen met dit merk tegen de vertrutting van de maatschappij in. Zoals comedians Amy Poehler en Tina Fey zeer terecht zeiden: “I might be a bitch, but bitches get stuff done!’. Perfect cadeau voor je BFF en jou.

Sieraad met extraatje

Ben je meer van een traditioneel cadeau en wil je een sieraad geven? Deze ring valt zeker in de smaak bij elke bierdrinkende vrouw. Van buiten een mooie zilverkleurige ring, aan de binnenzijde een inkeping om snel en simpel je biertje te openen. Perfect! Ben je van plan een aanzoek te doen, denk dan wel even twee keer na of je dan echt deze ring wilt geven.

De geur van jullie eerste ontmoeting

Hebben jullie elkaar ontmoet in de kroeg en wil je die sfeer weer oprakelen? Dan is de Bierkaars van Luckies jouw ultieme droom. Deze geurkaars ziet er niet alleen uit als een glas bier: je kunt ook genieten van de geur van een glas ale, lager of stout. In totaal brandt de kaars wel 60 uur, terwijl je woonkamer ruikt als je stamkroeg. Kies voor een oranje ale, een gele lager of een zwarte stout. Laat die romantische avond maar komen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.