5 leukste bierblogs van 2019

Nippend aan je bier alles van je af schrijven? Deze vrouwen doen het. Van carrièretips tot recepten, van zomerse mijmeringen tot stijladvies. Lees de leukste 5 bijdragen van 2019 van onze gastbloggers hier. Ben jij een bierdrinkende vrouw die ook wil bloggen voor VrouwenDieBierDrinken? Deel jouw verhaal via onze website.

Door: Irene

In de laatste week van december maken wij de balans op: wat voor jaar was het? 2019 was voor VrouwenDieBierDrinken een topjaar. Waarom? Allereerst vanwege het lekkere bier dat we hebben gedronken. Lees wat ons testpanel vond van de Rotterdamse IPAs, de uiteenlopende witbieren en de blond bieren. In mei werd het eerste live event georganiseerd en lanceerden wij ons unieke bierglas. Gaaf! En dan onze gastbloggers. Trots brengen we hier een ode aan de bierdrinkende en schrijvende vrouwen die in 2019 hun verhaal deelden.

1. Frouke is de (smaak)bom

Frouke houdt van ‘beerparing’. Of gewoon lekker op z’n Hollands: bier en eten. En waar ze nog meer van houdt? Schrijven over de smakelijkste combinaties van bier en eten. Afgelopen jaar heeft ze diverse recepten en tips gedeeld waar iedere bierliefhebber mee aan de slag kan. Wat dacht je van de bierstoof met rundvlees en friet, de vegetarische pasta met bijpassend bier of de kruidnotenbrownie met witte chocolade en een scheutje bockbier. Ook introduceerde Frouke het verantwoord bierborrelen, een geweldige vondst!

Vrouwen Die Bier Drinken Herfstbock - Frouke
Frouke

2. Elisabeth brengt kleur in huis

Onze bloemiste Elisabeth weet de oplossing voor al die lege bierflesjes en komt in haar blog met handige stijltips. Bier is namelijk niet alleen lekker, het komt ook in een leuke verpakking. Dat flesje is namelijk een heerlijk vaasje. In haar blog laat Elisabeth zien hoe je van je verzameling bierflesjes gemakkelijk een visuele afterparty bouwt. Aan de slag! En kijk ook eens naar haar geweldig mooie creaties op Instagram @Vandijke_floralstudio.

Elisabeth

3. Iris houdt je fit en vitaal

Iris is een bierdrinkende vrouw met een missie: gezonde keuzes makkelijker maken. Ze coacht drukke vrouwen om moeiteloos fit en vitaal te worden en te blijven, door middel van gewoontes, mindset en nodige kennis over voeding. In haar blog vertelt Iris over hoe zij, als 34 jarige moeder van twee kinderen, moeiteloos een gezonde leefstijl volhoudt. En dus ook regelmatig bier drinkt! Dat willen we allemaal wel, toch? Lees hier hoe jij je mindset kunt veranderen om fit en vitaal te blijven. En volg Iris via Instagram @Gewoontedier.

Iris

4. Veerle gaat voor het ultieme zomergevoel

Wat was het heet deze zomer. Nippend aan een flesje Desperados probeerde Veerle een blog over bijzondere biertjes te schrijven. Haar mijmeringen bleven liefkozend hangen bij het biertje dat haar het ultieme zomergevoel geeft: Desperados. Veel vrouwen zullen zich herkennen is de blog van Veerle. Op een lange warme dag is helder fris tequilabiertje een welkome verfrissing. Ga in deze blog terug in de tijd, naar die warme zwoele dagen, en mijmer mee over hoe dorstlessend een zomers biertje zijn.

Desperados Lowlands
Even op adem komen met een despootje of twee op Lowlands.

5. Milou weerstaat de bierverleiding

Elk jaar houdt carrièrevrouw Milou een alcoholloze maand. Een kwelling vindt ze het, maar toch houdt ze dit al vier jaar op rij vol onder het mom van ‘even gezond doen en op mezelf letten’. Een opvallend observatie is dat tijdens zakelijke borrels en etentjes toch vaker een deal aan haar voorbij ziet gaan. En het feit dat ze zich überhaupt moet verantwoorden voor het niet drinken, dat is helemaal bijzonder. Lees hier meer over haar alcoholloze maand.

Milou

Dankjewel razende reporters

Een speciale dank ook aan onze razende reporters. Deze vrouwen trokken er op uit en deden verslag van hun avonturen. Zoals de Brabantse reporter Donna. Zij bezocht het Speciaalbierfestival in Den Bosch op 5 mei en vierde de vrijheid met verrassende speciaalbiertjes. Frouke deed verslag van haar persbezoek aan Zwarte Cross. In haar blog 8 redenen waarom ook jij echt-echt-echt eens op Zwarte Cross moet zijn geweest. Maaike was als razende reporter ter plaatse bij het VrouwenDieBierDrinken event, misschien wel het mooiste event van afgelopen jaar.. Was je er niet bij? Lees terug wat je gemist hebt en waarom je er de volgende keer zeker bij moet zijn!

Ook bloggen?

Wil jij ook eens een gastblog schrijven? Dat kan! Vrouwendiebierdrinken.nl is niet alleen vóór, maar ook dóór vrouwen die bier drinken. Neem contact op, we zijn benieuwd naar jouw bierverhalen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.