Koop nu jouw eigen VDBD bierglas!

Het is zo ver! Op veler verzoek is het eindelijk mogelijk om het exclusieve VDBD bierglas te kopen. Als vrouw mag dit glas natuurlijk niet in je collectie bierglazen ontbreken. Het is de eyecatcher bij elk biermoment! En ideaal om cadeau te geven. Wil jij ook zo’n glas? Lees dan snel verder!

Hoe bestel ik zo’n glas?

Het Vrouwen Die Bier Drinken glas bestel je heel eenvoudig op de VDBD shop op Etsy. De glazen zijn €7,00 per stuk excl. verzendkosten. Je mag zoveel glazen bestellen als je wil, maar weet dat wij pakketjes maken van maximaal 6 glazen per pakket. Verzendkosten zijn 6,95 euro per pakket (voor 1 tot 6 glazen).

Zolang de voorraad strekt

Op dit moment is de voorraad zeer beperkt, dus op = op! Dus pak nu je kans om ervoor te zorgen dat jij straks de trotse eigenaresse bent van jouw eigen VDBD bierglas. Of geef je het cadeau, dat kan natuurlijk ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.