Hoe maak je de perfecte bierselfie?

Dames, het is weer tijd voor festivals, vakanties, terrasjes en de bijbehorende zonnige blosjes op je gezicht. Daar horen natuurlijk ook de nodige biertjes en gezelligheid bij. Leg jouw favoriete moment vast met de perfecte bierselfie. Hoe? Hanna zet vijf tips op een rij.

Door: Hanna

Go away onderkin

Iedereen heeft wel eens per ongeluk haar voor-camera aangezet en een schrikbarend onderkin-shot gezien. Elk persoon krijgt een onderkin als je een foto van onderaf maakt. Vermijd deze camerapositie daarom en houd de camera een beetje boven je hoofd. Duw je tong tegen je gehemelte om je kin en nek wat strakker te krijgen. Voila!

Self love

De beste selfies zijn oprecht en niet teveel geposeerd. Je hoeft geen make up op te hebben. Heb je dat wel, hoeft je make up niet perfect te zijn. Liever een echte glimlach met een mooi gebruind schoon gezicht dan een neplach met een dikke laag koek erop. Het is zomer! Je huid ziet er op zijn best uit door al die vitamine D. De biertjes helpen ook wel mee met een gezonde blos. Mocht er toch een imperfectie zijn, is er niks wat een instagram filtertje niet kan verbloemen. Oh, en een hippe zonnebril zorgt dat de eventuele wallen niet te zien zijn.

Het bier

Je biertje moet natuurlijk ook goed in de picture komen. Mooie labels of glazen doen het altijd goed in een vrouwenhand met een stel nette nagels. Ideaal moment tijdens een speciaalbiertje (of twee) op het terras. Heb je een festivalbiertje vast? Neem een slok of proost met je crew voor de foto. Speciale gelegenheid of een foodpairing? Zorg dat je de sfeer goed vastlegt en denk heel even na hoe je dit het beste kunt doen. Je hoeft niet in het wilde weg te gaan klikken. Denk aan een Japans biertje bij de sushi of grote hoeveelheden bier bij een vrijgezellenfeest. 

Insta fame

Wil je op instagram veel likes of misschien zelfs een repost? Zorg dan dat je het biermerk tagged en denk goed na over je hashtags. Uiteraard mag #vrouwendiebierdrinken niet ontbreken, maar denk ook aan #beerselfie #beerstagram #instabeer (of de Nederlandse tegenhangers). Tag je locatie of gelegenheid zodat je mede-bezoekers ook zien dat jij er was. 

Geniet!

Dames vergeet niet dat je ook wat leuks aan het doen bent. Maak een leuke selfie (of 2) en bewaar het bewerken en posten voor een later moment. Het is niet echt gezellig voor je entourage om met iemand bier te drinken die constant op haar telefoon zit. Paar uurtjes later of de volgende dag kan toch ook? Vergeet niet te genieten van de mooie zomermomenten. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.