Alle vrouwen die bier drinken verzamelen!

Ben jij vrouw, tikkeltje tegendraads en hou jij van bier? Dan is het Vrouwen Die Bier Drinken event écht iets voor jou! Aanstaande zondag 5 mei staan onze favoriete speciaalbieren op jou te wachten in Proeflokaal Faas in Rotterdam. Scoor het unieke VDBD bierglas en kom proeven!

Zo’n twee jaar geleden ontstond het idee om een blog te beginnen voor en door vrouwen die bier drinken. Wij hebben in die twee jaar veel bier geproefd en gedronken, blogs en reviews geschreven, maar vooral veel toffe bierdrinkende vrouwen leren kennen. Tijd om alles en iedereen samen te brengen met een event.

Kom proeven van onze favorieten

Wat gaan we doen? Bier drinken natuurlijk. Samen met Proeflokaal Faas hebben wij een paar mooie speciaalbieren voor je klaar gezet. Voor €15,- koop je het unieke VDBD glas dat je ook nog eens drie keer kunt laten vullen aan de bar.

Exclusief Bierglas Vrouwen Die Bier Drinken
Exclusief bierglas van Vrouwen die bier drinken!

Op de tap

Bloesem Blond van Gebrouwen door Vrouwen. Twee Amsterdamse zussen begonnen in 2013 met brouwen en hebben sindsdien meerdere heerlijke bieren uit de ketel laten komen. Wij serveren Bloesem Blond, een goudkleurig blond bier van 6,2%. Met bloesemaroma, dus je krijgt een fris lentegevoel bij elke slok.

Kaapse Maria van Kaapse Brouwers. Deze Rotterdamse brouwers weten van wanten. Deze troebele American Pale Ale van 4,7% zit bomvol hop. Een stoere dame die je kan blijven drinken.

Geronimo! van 4 Islands Brewing. Wij zijn fan van deze Braziliaanse brouwerij die Rotterdam als thuisbasis heeft gekozen. En vooral van Geronimo, de oranjekleurige Guava IPA van 4,8% die je in tropische sferen brengt.

Troost Tripel van Brouwerij Troost. Deze Amsterdamse brouwerij timmert goed aan de weg en het presenteert met deze tripel van 7,5% een stevig en kruidig bier. Drink met mate, want deze tripel is niet alleen krachtig van smaak!

Alcholvrije varianten

Ben je zwanger, BOB, of gewoon geen zin in alcohol? Geen probleem, daar is aan gedacht. Naast het gebruikelijke aanbod van frisdranken kun je ook kiezen voor alcoholvrije varianten.

Playground non alcoholic IPA van Vandestreek. Met hop, fruit en aangename bitterheid, maar zonder alcohol (minder dan 0,5%)

Sportzot van Brouwerij De Halve Maan. Deze light versie van de Brugse Zot is net zo leuk en lekker als het origineel. Een Belgische blonde die zeker niet alleen voor sporters is bedoeld (0,4%).

Heineken o.o van Heineken.Een frisse alcoholvrije pils zonder fratsen.

Meld je aan als gastblogger of voor ons testpanel

Je kunt dus een glas bemachtigen, bier drinken (vanzelfsprekend!) en andere bierdrinkende vrouwen ontmoeten. Zin om ook te bloggen? Sluit je dan aan bij de community als gastblogger. Ben jij meer van het proeven dan van het schrijven? Dan kun je je ter plekke aanmelden voor het testpanel van Vrouwen Die Bier Drinken.

Tot zondag! Hanna, Irene en Meike

Meer  informatie

Zondag 5 mei van 14:00 – 17:00 uur

Proeflokaal Faas, Zwaanshals 248, 3036 KZ Rotterdam

Kosten €15,- (incl. glas en 3 bieren of iets non alcoholisch)

Aanmelden (niet verplicht) via Facebook: Het Vrouwen Die Bier Drinken Event

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.