Kom op 5 mei naar het Vrouwen Die Bier Drinken event!

vrouwen die bier drinken event

Bierliefhebbers opgelet, Vrouwen Die Bier Drinken geeft een feestje! Dat doen we op zondag 5 mei van 14:00 – 17:00 uur bij Proeflokaal Faas in Rotterdam. Deze middag kun je genieten van onze favoriete bieren uit het exclusieve – en nu al zeer gewilde – Vrouwen Die Bier Drinken bierglas. Het aantal glazen is beperkt, dus wees er op tijd bij!

Waarom geeft Vrouwen Die Bier Drinken een feestje?

Wij zijn drie vrouwen die dankzij deze blog hun hobby’s laten samenkomen: bierdrinken en schrijven. Dit doen we nu zo’n anderhalf jaar met veel (drink)plezier. Inmiddels hebben we een trouwe groep lezers en het aantal volgers op Instagram is aanzienlijk gegroeid. Vrouwen Die Bier Drinken begint dus een echte community te worden. Tijd om elkaar ook in het echt te zien! Daarom nodigen we jullie allemaal (vrouwen én mannen) uit om samen met ons bier te drinken.

Wat voor bier gaan we drinken dan?

Dankzij Vrouwen Die Bier Drinken hebben we veel nieuwe bieren ontdekt en geproefd (zoals ook te lezen is in het item Vrouwen Die Bier Testen). Wij hebben speciaal voor dit event 4 van onze favoriete biertjes van verschillende brouwerijen geselecteerd. Welke dit zijn zeggen we lekker nog niet, maar maken we de komende weken bekend via social media. Hou onze Facebookpagina en Instagram in de gaten!

Dan verkrijgbaar: het Vrouwen Die Bier Drinken Bierglas

Ja, het is heus. We hebben ons eigen bierglas! Want vrouwen die bier drinken verdienen hun eigen glas, toch? Jij kunt de trotse eigenaresse van dit glas worden, want ze zijn alleen tijdens het event verkrijgbaar. Voor €15,- krijg jij het bierglas dat je ook nog eens drie keer kunt laten vullen aan de bar. De glazen zijn inmiddels al razend populair (we krijgen regelmatig de vraag waar ze te koop zijn), maar het aanbod is beperkt. Daarom een dikke tip van ons: kom op tijd, zodat je zeker weet dat jij dit gave glas in je armen kunt sluiten.

We hopen jullie allemaal 5 mei in grote getale te zien. Wij – Hanna, Irene en Meike – hebben er nu al zin in! Tot dan!

Het Vrouwen Die Bier Drinken Event
Zondag 5 mei van 14:00 – 17:00 uur
Proeflokaal Faas, Zwaanshals 248, Rotterdam
Kosten €15,- (incl. glas en 3 bieren of iets non alcoholisch)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.