5 Instagram toppers om te volgen als je van bier houdt!

5 instamgram accounts over bier

Vrouwen Die Bier Drinken heeft een mijlpaal bereikt: we hebben 1000 volgers op Instagram! Wat begon als het delen van mooie plaatjes van onze biertjes en onze vrouwen is uitgegroeid tot een ware community. De door ons gecreëerde hashtag #vrouwendiebierdrinken wordt gretig door vrouwen gebruikt. Een mooie aanleiding om jullie te wijzen op nog 5 andere leuke Instagram accounts.

Door: Hanna

Wat is Instagram?

Voor de niet zo social-minded vrouwen onder ons hierbij een kort lesje Instagram. Instagram gaat over leuke en mooie afbeeldingen en niet zozeer om tekst en inhoud. Succesvolle instagrammers hebben vaak één thema waarbinnen ze afbeeldingen delen. Je zult begrijpen dat wij vooral het thema bier centraal zetten, maar dan wel met een vrouwelijke twist. Bij andere bier-feeds zie je vaak dezelfde foto’s: een biertje met een glas ernaast. Soms goed belicht, maar soms ook korrelig en weinig bijzonder. Bier en tieten foto’s zijn ook volop te vinden en die krijgen vaak veel likes (en terecht, who doesn’t like boobs!?) Het blijkt een uitdaging om opvallende en creatieve foto’s te maken met bier. Een aantal accounts valt op vanwege hun creatieve of originele invalshoek. Ik presenteer hierbij mijn top 5 (in willekeurige volgorde):

1. Lego en bier (@louiebaton)

Misschien een beetje nerdy, maar wel ontzettend leuk gedaan. Deze instagrammer neemt een biertje en maakt daar een bijpassend legobouwsel bij, oftewel: Bricks & Brews. Soms bouwt hij het label tot in detail na, andere foto’s laten zien dat hij met lego de titel van het biertje uitbeeldt. Duidelijk vakmanschap met een liefhebberij voor lego én bier.

2. Bier maakt je knapper (@people_through_beer)

Wat is er nou hilarischer dan een kiekje van een hoofd door een bierglas? Zelfs de knapste knapperd ziet er in één keer heel anders uit met een letterlijke bierfilter eroverheen. Weer eens wat anders dan de mooi gepositioneerde foto’s en bierselfies met getuite lippen.

3. Ober, mijn bier beweegt! (@beerlabelsinmotion)

Sommige bierlabels zijn echte kunstwerkjes. Zeker de brouwers van speciaalbier weten de juiste kunstenaar te vinden die de inhoud van de fles goed kan verkopen. @beerlabelsinmotion maakt animaties van bierlabels waardoor de afbeelding nog meer tot de verbeelding spreekt. Echt een plezier voor het oog. De animaties zijn een welkome afwisseling tussen de statische beelden en grappige gifjes op instagram.  

 

4. Echte meisjes drinken bier (@kellychugsbeer)

Tussen alle mooi geposeerde foto’s van vrouwen die graag bier drinken is het leuk om Kelly keer op keer op een rap tempo een bierblikje te zien leegdrinken. De tante weet hoe ze moet adten, of zoals de Amerikanen dat zeggen: “chugging beer’. You go girl! Wij moeten duidelijk nog even oefenen op onze skills.

5. Coole tekeningen (@gingertaylorartist)

Deze Australische dame maakt erg mooie tekeningen van stoere chicks. Een herkenbare stijl waarmee ze menig bar ook nog eens opleukt. Je kunt zelfs een portret bij haar bestellen en je laten vereeuwigen in deze stijl. Wij zijn vooral fan van de afbeelding van de bierdrinkende dame in leren jack.

Nog meer volgers voor Vrouwen Die Bier Drinken!

Naast deze 5 toppers, moet je natuurlijk ook Vrouwen Die Bier Drinken volgen! Volg je ons (nog) niet? Doe dat dan snel, want we hebben een winactie. Bij de 1111 volgers kun jij de trotse eigenaar worden van een ‘Echte meisjes drinken bier’ shirt van RUMAG.

Laat ons hieronder weten of jij nog gave instagrammers weet die vrouwen die bier drinken echt moeten volgen. Alle inspiratie is welkom!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.